Упис на нови членови

Posted on Categories Почетна

Школото за борбени вештини Пат кон Сонцето ќе врши
упис на нови членови во текот на месецот јануари. Сите заинтересирани
треба да испратат кратка биографија на нашиот е-маил: daito_macedonia@yahoo.com, по што ќе бидат контактирани во најскоро време.

Проширување на Буџинкан Македонија-задача за 2007

Posted on Categories Почетна

Ги повикуваме сите заинтересирани кои сакаат да отворат секција во
состав на Буџинкан Македонија во својот град или село, да не
контактираат, бидејќи ние сакаме да ја рашириме нашата вештина на
територијата на целата држава. За повеќе информации, пишете ни на
нашиот е-маил.