Имате прашања?

Posted on Categories Контакт

Доколку сакате да ни поставите прашање во врска со нашата работа, нашето доџо или нашата организација, Ве молиме да не контактирате преку електронската адреса:

daito_macedonia@yahoo.com

За упис во Буџинкан Македонија: 072 307 442

Посетувајте ја редовно нашата веб-страница бидејќи постојано се надополнува со нови информации.

Информации за Пат кон Сонцето (Хомбу Доџо)

www.koryu.mk

daito_macedonia@yahoo.com (за Македонија)

bujinkan_macedonia@yahoo.com (за странство)

тел. 075 564 011 (понеделник – петок 09.00 до 15.00)

skype: daito_macedonia (понеделник – петок 09.00 до 15.00 / нередовно)

 

Информации за Даито рју Аикиџуџутсу:

http://daito.koryu.mk