Буџинкан Македонија повторно започнува со тренинзи!

Posted on Categories Почетна

После 11 месеци вежбање на отворен простор, во шуми, по ридови или во Хомбу, а сето тоа предизвикано поради пандемијата со корона вирусот, вчера го одржавме првиот тренинг со почитување на сите протоколи пропишани од Министерството за здравство на Република Македонија.

И тоа не е се! Стартувавме во целосно нов и реновиран простор кој овозможува поголем комфор и секако подобри тренинзи.

Истовремено ја известуваме јавноста дека во моментов имаме можност да запишеме само пет нови членови, па така, доколку сте заинтересирани да започнете едно ново и магично патување во светот на јапонските самураи и нинџи –  Ве очекуваме.