Декемвриско тестирање (Шикен) во групата Нинџа Клинци

Posted on Categories Почетна

Во четвртокот се одржа полагањето за повисоки звања за најмалите воинчиња на Буџинкан Македонија. Нивната посветеност, како и психофизичкиот напредок, беа наградени со дипломи кои ќе останат да сведочат за почетоците на усовршувањето во јапонската легендарна вештина – Нинџутсу.

Им честитаме на нашите дечиња за новите степени и им посакуваме во новата година уште подобри резултати и секако многу здравје и успеси на сите животни полиња.