Новогодишна прослава за Нинџа Клинци

Posted on Categories Почетна

На 27 декември, 2о23 година, нашите најмлади членови од групата „Нинџа Клинци“ беа посетени од страна на јапонскиот Нинџа Дедо Мраз.

Тоа се случи на последниот детски тренинг, а како награда за посветеноста на дечињата кон нинџутсу вештината, си добија симпатични подароци и одлична програма која ќе ја паметат низ годините на растење и созревање.