Буџинкан Македонија на националната Македонска Телевизија

Posted on Categories Почетна
 

Членовите на нашето доџо, семпаи Таки Гаковски, семпаи Сања Симонова и кохаи Ксенија Довезенска, како редовни учесници на семинарите организирани од страна на Буџинкан Македонија, беа поканети да гостуваат во популарниот „Неделен Магазин“ на националната Македонска Телевизија. Овој пат, повод за гостувањето беше семинарот „Начини на Зимско Преживување“.
Да не должиме повеќе, погледајте го прилогот: