Прилог на Канал 5 за Буџинкан Македонија

Posted on Categories Почетна

Учениците на инструкторот Игор Довезенски демонстрираа техники за самоодбрана за емисијата „Во Тренд“ што се прикажува на националната Канал 5 Телевизија.

На снимката во улога на тори се: Тина Д. (9 кју), Катерина Д. (9 кју) и Благица С. (5 кју).

Пред камерата зборува ученикот Дарко Б. (5 кју). Како уке се појавуваат и Марјан П. (3 кју) и Марко О. (3 кју).  

Речиси никој од нив нема претходно искуство во други боречки вештини.

http://www.youtube.com/watch?v=-VWeTGgeqlk