Одржан шестиот Детски Нинџа Самит

Posted on Categories Почетна

Под водство на шидоши хо Таки Гаковски, во саботата се одржа шестиот Детски Нинџа Самит.

Како и на секој друг детски семинар, доџото грмеше од насмевки и среќни моменти, бидејќи децата едноставно го обожуваат овој настан.

На крајот од семинарот, неколку од дечињата го прашаа инструкторот Гаковски околу тајминот на следниот самит, што е само уште еден доказ за популарноста на самитот.