Детски Нинџа Самит V

Posted on Categories Почетна

Декемврискиот Детски Нинџа Самит повторно ги собра на едно место најмалите членови на Буџинкан Македонија.

Петтото издание беше посветено на техники за детска самоодбрана, како и на Таихенџутсу односно „вештина на промени на телото“ која овозможува на најмладите да се стекнат со поголема флексибилност, агилност, брзина и кординација.

Следниот Детски Нинџа Самит ќе се одржи во јануари, 2о24 година.