Интензивен Нинпо Не Ваза тренинг

Posted on Categories Почетна

Во саботата во скопското Доџо на Буџинкан Македонија се одржа интензивен Нинпо Не Ваза мастер клас со учителот Игор Довезенски.

Тренингот беше одржан специјално за членовите кои се посебно заинтересирани и за аспектите на борба на земја.

По завршувањето на сесијата, учесниците го изразија своето огромно задоволство од наученото и побараа од учителот редовно и барем еднаш неделно да се одржуваат Нинпо Не Ваза интензивни тренинзи.