Тим Билдинг во Хомбу

Posted on Categories Почетна

Првата Јапонска зен градина во Македонија заедно со проектот „Нинџа Село“ се’ повеќе го будат интересот кај Македонците за посета на ова преубаво и уникатно место.

По едногодишна соработка односно давање часови за Јапонска Јога (Шиноби Таисо) на успешната македонска компанија ТГГ – МК, тие одлучија да ни ја доверат довербата да организираме тим билдинг во рамките на нашето Хомбу Доџо и придружните објекти.

Па така, минатиот викенд, вработените на ТГГ – МК имаа можност да уживаат во разните активности и во неверојатната природа на Хомбу и околината, како и во разните специјалитети приготвени од органски продукти набавени и специјално произведени во нашата градина.

На општо задоволство, на крајот беше договорено соработката да продолжи и понатаму, со уште еден тим бидлинг на пролет и секако со нови дружби и авантури.