Одржан детскиот Летен Нинџа Камп

Posted on Categories Почетна

Во периодот од 27 јули до 2 август, во Хомбу Доџото на Буџинкан Македонија се одржа најдобриот детски летен камп во државава и пошироко.

Настанот кој најпрвин беше организиран специјално за најмалите членови на Буџинкан Македонија, полека почна да прима и дечиња кои не се членови на Доџото, а оваа година имавме и учесници од странство поточно од Чешката Република, кои уживаа во овој неверојатен хепенинг.

Детскиот Летен Нинџа Камп полека но сигурно претендира да стане еден од најзабавните и најавантуристички кампови за деца во светот, а доказ за тоа е што уште сега ни пристигнуваат првите пријави за следната година.