Какуши Буки

Posted on Categories Почетна

На задоволство на сите учесници, семинар за скриени нинџа оружја (Какуши Буки) се одржа во саботата во Хомбу Доџото на Организацијата „Пат кон Сонцето“.

За време на настанот, учителот Игор Довезенски подучуваше техники со Кусари Фундо, Танбо, Шурикен, Кунаи, Сунтетсу и Танто.

Сите присутни беа презадоволни од предавањата, а членовите од почетничката група кои за прв пат беа на семинар во Хомбу, покажаа интерес за повторно учество.