Летен Нинџа Камп XIV

Posted on Categories Почетна

Најголемиот и највеличенствениот настан што се одржува под покровителство на Организацијата „Пат кон Сонцето“, успешно ја испиша и 14-тата страница во клупската историја.

Во периодот меѓу 4 и 12 август, членовите на Буџинкан Македонија имаа можност да уживаат во деветте незаборавни денови исполнети со тренинзи, а збогатени и со најразлични активности и дружби.

Бидејќи не постојат зборови да се опише возбудата и среќата кои се верни и гарантирани придружници на нашите летни кампови, ни останува само да Ве поканиме следната година да бидете дел од овој наш преубав настан.