Одржан летниот “Детски Нинџа Камп VI“

Posted on Categories Почетна

Шестиот по ред „Детски Нинџа Камп“ се одржа во периодот меѓу 27 јули и 2 август, при што нашите најмлади членови имаа можност да уживаат во незаборавните летни авантури организирани од страна на единственото нинџа школо во државата – Буџинкан Македонија.

Како и секој камп, така и овој беше исполнет со безбројни детски насмевки предизвикани поради огромната радост и многубројните активности за време на настанот.

Два нинџа тренинзи на ден, ноќни акции, часови за уметност и за историја, квизови на знаење, вкусни и здрави оброци, многу забава и дружење, сето тоа е само мал дел од нашата програма наменета за Нинџа Клинците на Буџинкан Македонија.

Се гледаме следната година на истото место и во истиот термин.