Јунско полагање за ученички степени

Posted on Categories Почетна

На јунското полагање за ученички (кју) степени, следниве ученици на Буџинкан Македонија се стекнаа со повисоки звања: Дамјан П. (10 кју), Душица С. (10 кју), Сара Г. (8 кју), Матеј С. (6 кју), Ведран Ч. (4 кју), Константин А. (3 кју) и Ксенија Д (3 кју).

На сите кандидати кои успешно положија им честитаме и им посакуваме да продолжат да чекорат по Патот на самоусовршувањето.

Нинпо Иккан!