Уште еден тим билдинг во Хомбу

Posted on Categories Почетна

Само една седмица по тим билдингот со „Креатива“, минатата сабота се одржа уште еден, овој пат со фирмата за графички дизајн „Контура“.

Со малку поинаква програма, следејќи ја нивната желба, им одржавме кратки обуки за гаѓање со шурикени, како и со лак и стрела, а учесниците уживаа и во шиноби таисо тренингот надополнет со вежби за медитација.

На крајот, задоволни од преубавиот ден, вработените и одговорните во „Контура“ ни најавија и следна дружба.