Одржан деветиот Детски Нинџа Маратон

Posted on Categories Почетна

Деветиот Детски Нинџа Маратон беше одржан во неделата, во скопското Доџо на Буџинкан Македонија.

Овој настан, кој се одржува еднаш месечно во текот на зимските месеци, има за цел преку забава и дружење да ги доближи јапонските боречки вештини до најмладите членови од секцијата Нинџа Клинци.

Следниот Детски Нинџа Маратон, ќе се одржи во текот на месецот февруари. Се гледаме.