Детски Нинџа Маратон VIII

Posted on Categories Почетна

Во саботата, во скопското Доџо на Буџинкан Македонија, се одржа осмото издание на семинарот насловен како Детски Нинџа Маратон.

Инаку, овој настан е наменет за најмладите членови на нашето Доџо, а програмата изобилува со многу тренинг, забава и со други едукативни содржини.

Следниот Детски Нинџа Маратон ќе се одржи на 9-ти јануари, 2022 година.