Работилница за самоодбрана за жени

Posted on Categories Почетна

2709201205512148957.jpgДосега на секои две, а од сега секоја година, Школото за класични јапонски
борбени вештини Буџинкан Македонија ја организира својата надалеку
позната:

Работилница за самоодбрана за жени.

Темата на овогодинешниот семинар носи наслов:

Јас не се предавам!!!

Во работилницата посветена за самоодбрана на

понежниот пол ќе добиете одговор на

следното прашање:

Што ако ме собори на земја?

Работилницата
се организира специјално за нашите ученички, но добредојдени се сите, без разлика на нивото на знаење.

Потребна опрема: тренерки и маица (без патенти и копчиња). Се вежба на душеци (боси).

Датум на одржување:

27/28 октомври, 2012 година

Место: Пат кон Сонцето – Хомбу доџо

Дополнителни информации: 077 976 906 или на е-маил: daito_macedonia@yahoo.com

Интервју со инструкторот Игор Довезенски за „Дневник“ на оваа тема:

http://www.bujinkan.org.mk/index.php?page=magazine#1192c497ffb4389c4ded8a10fca07e05