Семинар за Шиноби Таисо®

Posted on Categories Почетна

03012012094023tiso.jpgПо одличниот прием на
системот Шиноби Таисо, развиен од страна на шидоши Игор Довезенски, а со
цел кондиционирање на телото на учениците, на 08.01.2012 година ќе се
одржи семинар каде што учесниците ќе имаат можност да ги научат вежбите за
ослободување на болките во долниот дел од грбот.

Семинарот ќе се одржи во
доџо-то на Буџинкан Македонија, со почеток во 11.30, а ќе трае до 13.30 часот.
Учесниците треба да бидат облечени во комотна облека, а по желба можат да си
понесат пенкало и тетратка за да си запишуваат забелешки.

За повеќе информации, слободно јавете се на нашиот телефон или пишете во електронското сандаче.

Што е Шиноби Таисо? ——-> тука