Семинар во природа: Шиноби Арукихо

Posted on Categories Почетна

На 06 ноември, ќе се одржи претпоследниот семинар во природа за 2011 година, на тема: шиноби арукихо (начини на невидливо движење).

На семинарот можат да учествуваат сите ученици на
доџо-то Буџинкан Македонија / Пат кон Сонцето.30102011164457Aruki.jpg

Потребна опрема за вежбање: цврсти нозе и таби (тие што немаат, патики со мек ѓон)

Тема: Шиноби Арукихо (начини на невидливо движење)

Ден: 06.11.2011 (недела)

Место: Млака

Програма:

08.00 часот – поаѓање од Скопје

09.00 часот – пристигнување

10.00 -15.00 часот –
теоретски и практичен дел

16.00 враќање назад