Полагање за ученички степени

Posted on Categories Почетна

04072011074909574.jpgВо доџо-то на Буџинкан Македонија, минатата недела се одржа полагање за ученички степени.
За 9 кју положија учениците: Панче К., Иван М., Кирил М., Стефани Г., Моника Ш. и Ѓоко Н.

Со 7 кју се здобија: Дамјан С., Стефан Р., Горан Б., Горан М., Драган Н., Тодор А. и Владимир А.

За 5 кју успешно положија: Филип А. и Косара. П.

Им честитаме на сите за успешниот напредок.
Гамбате!