Семинар во Градско

Posted on Categories Почетна

15032011080135gradsko2457.jpgНа 27 март (2011), семпаи Марјан Прошев и семпаи Марко Опачиќ,
ќе одржат семинар за секцијата на Буџинкан Македонија во Градско.

Семинарот е отворен за сите почетници, без разлика на возраста и полот.

Тема: Кихон Буџинкан Рју-ха.

Место: Дом на култура „Крсте Петков
Мисирков“

Време: 11.00-15.00

Пријавување на нашиот и-мејл или на телефонот 071 277 457.