Нови кју степени во Буџинкан Македонија

Posted on Categories Почетна

На вчерашното полагање кое се одржа во Школото за класични борбени вештини Буџинкан Македонија, беа промовирани нови ученички степени.
За девети кју положија: Искра Б., Косара П., Татјана О., Ана С., Владимир А. и Драган А.
Со седми кју се „закитија“: Тина Д., Катерина Д. и Антон П., додека за пети кју положи Мирон Ц.
На сите од се срце им честитаме и се надеваме дека уште поодлучно ќе продолжат да чекорат по Патот.