Свенерик во Македонија 2010

Posted on Categories Почетна

   31122009015545tai_kai_Svenco.jpg

Најдоброто од светот на Буџинкан повторно во Македонија:

Таи Каи 2010 со еден од најреномираните нинџа мајстори на денешницата – Свенерик Богсатер.
Тема: Роккон Шоџо, Тачи, Ханбо и Кунаи
Нема потреба многу да се зборува за него.
Сите што знаат што е тоа Буџинкан, знаат и за сенсеи Свенерик.
Ве
покануваме да земете учество и да научите нешто повеќе за една од
најстарите боречки вештини во Јапонија. Семинарот е отворен за сите без
разлика на нивото на знаење. Ова е шанса да дознаете нешто повеќе за
оваа вештина која била мистерија дури и за самите Јапонци.

Датум: 10 -11 април, 2010 година

Распоред:

       Сабота                                                          Недела
10.00 до 13.00 тренинг                  10.00 до 13.00 тренинг
13.00 до 15.00 пауза за ручек        13.00 до 15.00 пауза за ручек
15.00 до 18.00 тренинг                  15.00 до 18.00 тренинг

Опрема: Бокен (Тачи), Ханбо, Кунаи (само дрвени оружја се дозволени)
Цена: 50 евра семинарска такса до 25.03.2010, потоа 60 евра

Доколку имате прашања не се воздржувајте да не контактирате.