Семинар во Кавадарци со Игор Довезенски

Posted on Categories Почетна

12022010074938banner_2.jpg

Во
организација на Благој Таневски, водач на доџо-то Буџинкан Кавадарци,
на 13 и 14 март, 2010 година, инструкторот на Буџинкан Македонија Игор
Довезенски ќе одржи дводневен семинар.

Сите заинтересирани ќе
имат можност да се запознат со основите на класичните јапонски школи за
борбени вештини Кото Рју и Гјокко Рју.

Цената на семинарот
изнесува 450 денари. Повеќе информации на нашиот е-маил или на
телефонскиот број на организаторот: 070 545 131.