Интервју со Игор Довезенски посветено на Шиноби Таисо®

Posted on Categories Почетна

Најчитаниот интернет портал за бизнис во Македонија, bi.mk (БизнисИнфо), реализираше интервју со шидоши Игор Довезенски посветено на системот Шиноби Таисо.

Ви го пренесуваме во целост директно преку линкот —–>тука