Втор семинар во Романија со Игор Довезенски

Posted on Categories Почетна
Водачот на „Буџинкан Шинган Доџо“, Каталин Сореану, повторно го покани шидоши Игор Довезенски да одржи семинар, овој пат на тема: „Кенџутсу и Боџутсу“. 
Настанот ќе се одржи на 07-08 ноември, во преубавиот град Јаши, познат како „центар на културата“ во Романија. 
Семинарот има меѓународен карактер и на него можат да учествуваат сите заинтересирани, без разлика на нивото на знаење или на стилот. 
За повеќе информации, слободно обратете се на организаторот преку неговиот и-мејл: contact@shingan.ro
За да се запознаете со работата на „Шинган Доџо“, посетете ја нивната веб-страницата: www.shingan.ro
Повеќе информации за инструкторот Довезенски, можете да прочитате тука: биографија 
Се гледаме наскоро!