Теншин Шоден Катори Шинто рју семинар во Македонија

Posted on Categories Почетна

На 26/27 април, 2014 година, во организација на Пат кон Сонцето, ќе се одржи меѓународен семинар за Теншин Шоден Катори Шинто рју Буџутсу. 

Повеќе информации за настанот, можете да прочитате на официјалната веб-страница на Организацијата: