Одржан седмиот „Детски Нинџа Самит“

Posted on Categories Почетна

Под водство на Таки Гаковски кој воедно е учител во детската група „Нинџа Клинци“, во саботата се одржа седмиот „Детски Нинџа Самит“.

Покрај редовните вежби за развивање на флексиболноста и агилноста кај најмладите, дечињата изучуваа и техники за самоодбрана.

Како и секогаш, атмосферата за време на семинарот беше неверојатно разиграна и весела.