Одржан Шиноби Таисо семинар

Posted on Categories Почетна

Викендов што помина беше искористен за Шиноби Таисо семинар, на кој учителот Игор Довезенски го предаваше четвртиот модул од третото ниво (Окуден), а кој се однесува на Анма (јапонска масажа).

За време на настанот, учесниците имаа можност да ги изучуваат и повторуваат техниките на масажа на глава, лице и на врат, но истовремено и да добијат многу информации во врска со функционирањето на човечкото тело.

Следниот семинар за Шиноби Таисо е закажан за доцна пролет.