Одржан Шиноби Таисо семинар

Posted on Categories Почетна

Шиноби Таисо семинар беше одржан во неделата во скопското доџо на Буџинкан Македонија, а под водство на учителот Игор Довезенски.

На настанот се предаваа техники од сите три нивоа на системот, а тренингот започна со Џунан Ундо, по што продолжи со Џунан Таисо, за на крајот да заврши со техники за корекција и баланс на структурата на скелетот од Ки Ундо.