Нова веб-страница за Даито рју Аикибудо

Posted on Categories Почетна

Со голема радост сакам да Ве известам дека од денес имаме уште една веб-страница посветена на класичните јапонски боречки вештини: Даито рју Аикиџуџутсу и Оно ха Итто рју Кенџутсу (Такеда ден).

http://daito.koryu.mk/index.php

Му благодарам на мојот ученик Дарко Божиновски за одлично завршената работа во врска со дизајнот и изработката на страницата. Сите пофалби упатувајте ги кон него.

Со долгогодишна и макотрпна работа, прераснавме во институција која ги негува класичните јапонски боречки вештини на највисоко ниво.

Пат кон Сонцето нема да застане тука. Нашата посветеност ќе доведе до нови успеси во иднина.

Fugenjikko! Акцијата е посилна од зборовите!