Кенџутсу семинар во природа

Posted on Categories Почетна

08112010182321Koto_ken.jpgНа 21 ноември,
инструкторот Игор Довезенски ќе одржи семинар во природа на тема: „Односот
меѓу Кото рју Коппоџутсу и кенџутсу“.

За време на
семинарот, членовите на Буџинкан Македонија ќе имаат можност да научат како да ја одвојат
вистината од митовите поврзани со оваа класична јапонска боречка школа.

На семинарот можат да учествуваат само напредните ученици.

Ден: 21.11.2010 (недела)

Место: Млака

Програма:
08.00 часот – поаѓање од Скопје
09.00 часот – пристигнување
10.00 -15.00 часот – теоретски и практичен дел
16.00 враќање назад

п.с. Следниот семинар во природа ќе се одржи во текот на јануари, 2011 година (тема: со џутсу)