Семинар во Градско со Игор Довезенски

Posted on Categories Почетна

04102010085534flaer-za-gradsko-za-web.jpНа покана од група граѓани од општината Градско, инструкторот на Буџинкан Македонија, Игор Довезенски, ќе одржи семинар на тема „Запознавање со школите на Буџинкан“.

Семинарот ќе се одржи на 09 октомври во Домот на културата „Крсте Петков Мисирков“ во времетраење од 11.00 до 17.00 часот, а истиот е подржан и од градоначалникот на општината.

На настанот, свое учество ќе земат и неколкумина припадници на безбедносните сили на Република Македонија (војска и полиција) кои живеат или потекнуваат од Градско.

Сите заинтересирани можат да се јават на нашиот телефон 077 976 906 или да пишат на нашата елетронска адреса: daito_macedonia@yahoo.com