Хуманитарен тренинг во недела

Posted on Categories Почетна

0209201001354541570_144671432228145_9893На малата Сара Ѓорѓиевска неодамна и е откриен тумор на мозокот кој треба итно да се оперира во болницата ACIBADEM во Турција. Операцијата чини околу 30.000 евра, а родителите не се во можност сами да ги соберат сите средства. По тој повод, во недела, со почеток во 11.00 часот, на Водно ќе одржиме хуманитарен тренинг, а собраните средства ќе бидат наменети како мала помош за малата Сара.

Тренингот е отворен за сите, цената на истиот изнесува 300 денари, а темата ќе биде Шинкен Гата.

Како клуб кој има многу пријатели во земјава и во странство, ги повикуваме сите кои не се во можност да присуствуваат на тренингот да донираат преку телефоните:

070 143 143
077 143 193
075 143 143
или преку трансакциската с-ка во Стопанска банка.
Сара Ѓорѓиевска
200002201109539 на Стопанска банка.
Бул.Ј.Сандански 112-2-21

Sasko Gjorgjievski-Devizna Smetka
Radisanska 17/2-24Skopje
IBAN Code: MK07210501562799738
SWIFT : TUTNMK22
NLB Tutunska Banka A.D Skopje
Vodnjanska br.1