Упис на нови членови

Posted on Categories Почетна

24082010014853upisi2387367.jpgПо успешно одржаниот Летен Нинџа Камп и малиот одмор што следуваше потоа, Школото за класични јапонски борбени вештини Пат кон Сонцето / Буџинкан Македонија продолжува со работа.

Тренинзите започнуваат од 01 септември во деновите понеделник, среда и петок (како и досега). Ги повикуваме сите заинтересирани кои сакаат да се зачленат и да започнат да чекорат по трнливиот Пат на традиционалните јапонски боречки вештини да се јават на нашиот телефон 077 976 906, или, пак, да испратат писмо на нашата електронска адреса: daito_macedonia@yahoo.com

Од 02 септември со работа започнува и нашето доџо за Даито рју Аикиџуџутсу и Оно ха Итто рју Кенџутсу, кое е лоцирано во центарот на градот, а ќе работи во деновите вторник, четврток и сабота. Ве очекуваме. 

п.с. Зачленувањето во доџо-то се одвива во текот на целата година, но септември е најдобар термин за да се започне со вежбање.