Дојде денот за...Преживување !!!

Posted on Categories Почетна

15072010022719prezi1.jpgТрадиционално, како и секоја година, така и оваа, дојде денот кога можеме да ги испробаме нашите способности и вештини на дело:

Преживување во природа!

Два пеколни дена, далеку од цивилизација, без храна, вода (само литар ипол за двата дена), облека и
хигиенски средства. Два дена вежбање, медитација и голо преживување.

Место: С’мкнено (26 км. до најблискиот град и болница / пустински услови)

Време: 24 и 25 јули, 2010 година

Поаѓање: сабота во 07.00

Враќање: само Господ знае

Дозволена опрема: вреќа за спиење,
шаторско крило, војничка униформа (панталони и кошула),
една маица, капа, еден пар гаќи (широки), еден пар чорапи, јаже, нож, шише од литро ипол (наполнето со вода) и оружја за тренинг кои можете и сакате да ги понесете.

Важно: забрането носење храна,
вода и останати работи кои не се наведени погоре. Пред поаѓање,
ќе има задолжителна проверка. 

Најважно:
семинарот е предвиден само за цврсти момци и девојки. Условите за
тренинг ќе бидат исклучително тешки, а дисциплината ќе биде железна.
Тие кои не се чуствуваат психофизички спремни за во пекол и кои не се
подготвени да го убијат
сопственото его, ги молиме да не се пријавуваат за семинарот. Дозволена
количина на вода за пиење за двата дена:
1.5 литри. Имајте во предвид дека температурата на воздухот може да се
искачи над
45 целзиусови. Забрането седнување на задник за време на семинарот (во
текот на двата дена). Само три часа спиење, останатото време тренинг.

п.с. Забрането жалење, изговори и плачење за време на семинарот.