Работилница за самоодбрана за жени

Posted on Categories Почетна

23112009163815Kate.jpgШколото за борбени вештини
Пат кон Сонцето
ја организира традиционалната:
Работилница за самоодбрана за жени
Под наслов
Понежниот пол – Посилен пол

Во работилницата посветена за самоодбрана на
женскиот пол ќе добиете практичен одговор на
следните прашања:

Што ако…?

-ме навредува?
-ме удри?
-ме клоцне?
-ме зграпчи?
-ме собори на земја?

Работилницата е предвидена и прилагодена за припадничките на понежниот пол кои немаат никакво искуство во боречките вештини. Истовремено, ги повикуваме да ни се придружат сите заинтересирани, без разлика на нивото на знаење.

Датум на одржување:

06 декември, 2009 година

Време: од 11.00 до 15.00 часот

Дополнителни информации: 077 976 906 или на е-маил: daito_macedonia@yahoo.com
Прочитајте за минатогодишната работилница (скролувај надолу): http://www.koryu.mk/index.php?page_no=5
и интервјуто за „Дневник“ со инструкторот Игор Довезенски (скролувај надолу):
http://www.koryu.mk/index.php?page=magazine