Семинар во природа – Укеми Гата Таихенџутсу и Атеми но Танрен

Posted on Categories Почетна

bee50769-3ee2-4bda-8f38-f022baa567ba.jpgНа 20 април (недела), Нинџутсу Сојузот Буџинкан Македонија ќе одржи
семинар во природа на тема Укеми Гата Таихенџутсу (вештина на паѓање) и
Атеми но Танрен (зајакнување на ударните површини).
Семинарот ќе се одржи на врвот на планината Липац, а дотаму ќе се
искачиме со комплетна опрема за во природа спакувана во ранци, со цел,
големата тежина да допринесе за подобрување на кондицијата (што значи,
колку потешко-толку подобро).

Тема: Укеми Гата Таихенџутсу и Атеми но Танрен

Ден: 20 април, 2008 година

Место: Ајдучки Кладенац

Програма:    08.00 часот – поаѓање од Скопје
                     09.00 часот – пристигнување
                     10.30 -16.00 часот – теоретски и практичен дел
                     16.30 враќање назад

Цена: 1.000 денари – во цената е вклучено: семинарска такса и превоз

Семинарот ќе се одржи без разлика на временските услови.