Тренинг за деца во Пат кон Сонцето-Хомбу Доџо

Posted on Categories Почетна

ad92ba48-f9da-43e7-8e27-ef3225fc1efe.jpgСо задоволство сакаме да Ве информираме дека од почетокот на месец
април, во нашето Школо за борбени вештини – Пат кон Сонцето,
обезбедивме посебен термин наменет за тренинг со деца на возраст од 7
до 14 години.
Со оваа детска група ќе раководат помладите инструктори во Буџинкан
Македонија, Марјан Прошев и Марко Опачиќ, студенти на Факултетот за
физичка култура во Скопје.

Цената на тренинзите е 800 денари, а се одржуваат во деновите:

– вторник од 18.30 до 19.30

– четврток од 18.30 до 19.30

– сабота од 17.30 до 18.30

За сите информации можете да се обратите на:

070 645 593 (нон стоп)
077 586 472 (пон. – пет. од 09.00 до 15.00)

Повелете!