Семинар во Романија со Игор Довезенски

Posted on Categories Почетна

На покана од Каталин Сореану – водач на „Буџинкан Шинган Доџо“, шидоши Игор Довезенски ќе одржи семинар на тема: „Кенџутсу и Иаиџутсу“. 

Настанот ќе се одржи на 14-15 март, во преубавиот град Јаши, познат како „центар на културата“ во Романија. 
Семинарот има меѓународен карактер и на него можат да учествуваат сите заинтересирани, без разлика на нивото на знаење или на стилот. 
За повеќе информации, слободно обратете се на организаторот преку неговиот и-мејл: contact@shingan.ro
За да се запознаете со работата на „Шинган Доџо“, посетете ја нивната веб-страницата: www.shingan.ro

Повеќе информации за инструкторот Довезенски, можете да прочитате тука: биографија 

За градот Јаши (на Википедија)

и на (ЈуТјуб
)
Се гледаме наскоро!