Одиме на одмор (летен камп)

Posted on Categories Почетна

Ве известуваме дека Нинџутсу Сојузот Буџинкан Македонија и Школите за
борбени вештини Пат кон Сонцето нема да работат во текот на месецот
август.
Како што веќе знаете, тоа е единствениот период во годината кога нашите доџо-а не се отворени за вежбање.
Еден дел од нашите членови ќе заминат на Летниот Нинџа Камп.
Истовремено, Ве информираме дека на Вашите маилови ќе биде одговорено после 25 август.
Првиот тренинг во новиот семестар ќе се одржи на 1 септември (вторник).
Ви посакуваме пријатен одмор.