Таи Каи 2009 со Свенерик Богсатер

Posted on Categories Почетна

a542a5ca-977a-4327-af12-d2651b21a055.jpgБуџинкан Македонија / Нинџутсу школа Пат кон Сонцето со огромна радост и задоволство објавува:

Таи Каи 2009 Нинџутсу семинар во Македонија со еден од најдобрите нинџа мајстори на денешницата – Свенерик Богсатер.

Тема: Џиссен Гихо и Хиден но Кенпо

Нема
потреба многу да се зборува за еден од најдобрите нинџутсу мајстори во
светот. Сите што знаат што е тоа Буџинкан, знаат и за сенсеи Свенерик.

Ве
покануваме да земете учество и да научите нешто повеќе за една од
најстарите боречки вештини во Јапонија. Семинарот е отворен за сите без
разлика на нивото на знаење. Ова е шанса да дознаете нешто повеќе за
оваа вештина која била мистерија дури и за самите Јапонци.

Датум: 28-29 март, 2009 година

Распоред:

          Сабота                                                  Недела

10.00 до 13.00 тренинг                         10.00 до 13.00 тренинг

13.00 до 15.00 пауза за ручек              13.00 до 15.00 пауза за ручек

15.00 до 18.00 тренинг                         15.00 до 18.00 тренинг

Опрема: Ханбо, Бокен, Танто (само дрвени оружја се дозволени)

Цена: 50 евра семинарска такса до 15.02.2009, потоа 60 евра

Доколку имате прашања не се воздржувајте да не контактирате.