Семинар во природа – Зимски нинџа тренинг

Posted on Categories Почетна

 e6134b4c-b810-4f33-a68e-5e58d9751354.jpgВо недела, на 07 декември, Нинџутсу Сојузот Буџинкан Македонија ќе
одржи семинар во природа на тема: Зимски нинџа тренинг. Ќе се работат
техники на напад и одбрана со и без оружје, техники на бешумно движење,
изненадување на противникот, прикрадување и слично. 
Ова ќе биде одлична можност да ги испробате техниките што ги учите во
доџо, но сега во малку поинакви услови – ниска температура, влажен
воздух и земја и облечени во дебели алишта (како во јорои оклоп).
Затоа ве повикуваме, сите кои сте во можност, од почетници до напредни,
да ги спремите вашите ранци за во природа и да ја почуствувате
разликата.    

Ден: 07 декември (2008)

Место: „Јоевска Маала“ на Липац

Програма:    08.00 часот – поаѓање од Скопје
                     10.00 часот – пристигнување
                     10.00 -15.30 часот – теоретски и практичен дел
                     16.30 – тргнување кон Скопје

Цена: 1.000 денари (во цената е вклучено: семинарска такса и превоз)