Известување / Announcement

Posted on Categories Почетна

Ве известуваме дека Нинџутсу Сојузот Буџинкан Македонија и Школото за
борбени вештини Пат кон Сонцето нема да работат во текот на месецот
август.
Како што знаете, тоа е единствениот период во годината кога нашето доџо не е отворено за вежбање.
Истовремено ве информираме дека на вашите маилови ќе ви биде одговорено после 25 август.
Првиот тренинг во новиот семестар ќе се одржи на 2 септември (вторник).
Ви посакуваме пријатен одмор.

************************************************************

We announce that the Ninjutsu Union Bujinkan Macedonia and the School
for bujinkan martial arts Taiyou e no Michi will not have any
activities during August.
As you know, this is the only period when our dojo take a short break and is not open for practise.
If you have any questions, you will get answers beyond 25 August.
The first training in the new semestar will be on 2 September (tuesday).
We wish you a pleasant holiday.